bootstrap website templates

Over ons

Wij zijn Absolum begonnen omdat wij er plezier in de IT hebben en ons bezig houden met de nieuwste innovaties. Hierdoor blijft uw bedrijf up-to-date en is de kennis ook veel groter.

Wij zien dat ondernemers veel tijd aan hun IT zaken kwijt zijn en hier willen wij u bij helpen, wij willen u helpen om uw  ideeën te realiseren en uw problemen op te lossen.

Wij zijn en om uw problemen op te lossen en de frustraties weg te nemen, niet om ze te veroorzaken.

Services

Consulting

Advies over alle gebieden binnen de ICT. Mochten wij de kennis niet in huis hebben dan zoeken we samen met u een ander bedrijf.

Automatisering

Uw werk makkelijker maken door programma's of scripts te maken die
het werk voor u doen.

SEO

Het optimaliseren van uw website zodat deze makkelijker op zoekmachines zoals google gevonden worden.

Netwerken

Het opzetten, aanpassen, analyseren en beveiligen van uw netwerk. Wij zorgen er voor dat uw bedrijf op de meest optimale en veilige manier te werk kan gaan.

Security

Het analyseren, aanvallen en testen van de veiligheid van uw netwerk en/of applicatie. Wij zorgen ervoor dat alles gecontrolleerd is en wij geven trainingen binnen uw bedrijf over beveiliging.

Webdesign

Uw website maken of aanpassen. Wij zorgen dat uw website snel is, op alle apparaten gebruikt kan worden en er mooi uit ziet. 

Kennis

Absolum-code-img

Programmeren

HTML, CSS, Javascript, JQuery, PHP, Python, Java, Swift, C++, Ruby, Bash, GO, Kotlin, Powershell, SQL, Visual Basic, Amazon S3.


Absolum-network-img

Netwerken

Amazon Web Services, Google Cloud, Microsoft Azure, Office 365, Ubuntu Server, CentOs, Debian, Microsoft Server 2016, Tableau Server, PostgreSQL, MariaDB, MySQL, MicrosoftSQL, PHPMyAdmin, Apache HTTP Server, NGINX, Kali Linux, Citrix.

CONTACT

Maak een afspraak met ons, wij helpen u graag!

                                                                                                                                                                                                                                               Over    Legaal    Contact