Introductie

Een korte introductie en uitleg over het legale gedeelte van Absolum & absolum.nl.

Uitleg

Wij hebben deze pagina aangemaakt zodat onze klanten en gebruikers in kunnen zien welke data de website collecteert, hoe dit gebeurt en waarom.

Wij zijn tegen het verzamelen van data voor het doorverkopen aan adverteerders. Echter moeten wij net als ieder ander bedrijf in kunnen zien hoeveel onze site gebruikt wordt en waarom, wij plaatsen in het algemeen alleen analytische cookies om het gebruik van onze website te kunnen meten, om de pagina's te versnellen en voor benodigde zaken zoals inlog platformen voor onze klanten.

Wilt u meer weten dan kunt u het document hier vinden. Wilt u onze algemene-voorwaarden lezen klik dan hier.

Historie

Wij houden een historie bij van als onze legale documenten via GitHub, elke klant krijgt bij elk project een commit nummer (@70737d32ad275907827d5507bc7bb24154e4ea03) tenzij er akkoord is gegaan met een nieuw revisienummer via de toegelate communicatiebronnen geld het originele nummer.

Wilt u een oudere versie van een document controleren dan kunt u dit doen via onzeGitHub pagina hiervoor, u kunt op de pagina zelf de instructies vinden.

Feedback

Voor feedback, vragen of klachten kunt u terecht op onze website absolum.nl via een van onze contact formulieren, via email op info@absolum.nl of telefonisch via +31 6 42364788 vermeldt altijd het commit/versie nummer wanneer toepasbaar.